La realitat de les persones sense llar a ‘Homeless, el musical social’, el proper 8 de juny a l’Escorxador

L’obra vol mostrar al públic les dificultats que viuen diàriament moltes persones amb un musical que inclou acròbates, ballarins i ballarines, actors i actrius; i música en viu

La realitat de les persones sense llar a ‘Homeless, el musical social’. L’associació cultural ActivArte porta el proper dissabte 8 de juny, a les 20 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida aquest espectacle que vol mostrar al públic les dificultats que viuen diàriament moltes persones amb un musical lúdic que inclou acròbates, ballarins i ballarines, actors i actrius; i música en viu.

‘Homeless, el musical social’ està dirigit per José Luis Sánchez, president de l’associació ActivArte. L’obra explica la història d’un sense sostre que havia estat un cantant famós i ajuda a una jove en la seva primera nit al carrer. Per evitar que passi pel mateix que ell ha passat, decideix enfrontar-se a les seves pors.

Campanya #ningudormintalcarrer

Aquest espectacle forma part de les accions de la campanya solidària #ningudormintalcarrer, de la Fundació Arrels amb la col·laboració de l’associació cultural ActivArte i de Homeless Entrepeneur. Aquesta iniciativa es desenvolupa en trenta municipis catalans amb l’objectiu de donar visibilitat a aquelles persones sense llar i mostrar com és la seva vida al carrer.