La plaça de Sant Joan torna a donar la benvinguda al Mercat de l’Hort a Taula

Des de la tornada de vacances, les parades amb els productes de proximitat s’instal·len el primer dissabte de mes a la plaça Sant Joan

El Mercat de l’Hort a Taula ha tornat a instal·lar les seves parades aquest dissabte, a la plaça de Sant Joan, per atansar els productes agroalimentaris de proximitat a la ciutadania. En aquest mercat s’hi poden trobar aliments de temporada, com formatges i derivats làctics, bolets, carn i embotits, fruita i verdura, fruits secs, xocolates i dolços, coques, mels o plantes aromàtiques, entre altres.

El Mercat de l’Hort a Taula complirà una dècada a principi de l’any que ve i per celebrar l’efemèride està previst organitzar un programa d’activitats que aportin valor afegit, com tastos, maridatges i demostracions de cuina. Abans del Nadal també s’organitzaran sorteigs de productes.

La Regidoria de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria promou el Mercat de l’Horta a Taula amb dos objectius: per una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans i, per altra banda, donar a conèixer els productes agraris de proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.