La Paeria referma el suport al Banc de Sang i Teixits de Lleida

La tinent d’alcalde Montse Pifarré ha rebut avui als responsables de l’entitat, que estan preparant la setzena edició de la Marató de Sang de Lleida, el pròxim 16 d’octubre

La regidora ha mantingut una reunió aquest matí amb els representants del Banc de Sang a Lleida

La tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré, ha rebut aquest matí el director del Banc de Sang i Teixits de Lleida, Juan Manuel Sánchez Villegas, amb motiu de l’organització de la setzena edició de la Marató de Sang de Lleida, que tindrà lloc el pròxim dimecres 16 d’octubre, entre les 10 i les 21 hores a la Biblioteca Pública de Lleida.

Pifarré ha reiterat el compromís de l’Ajuntament de Lleida per col·laborar amb el Banc de Sang i donar suport i difusió a aquesta campanya de donació de sang i altres accions de promoció de la salut. En anteriors edicions de la Marató de Sang s’han aconseguit entre 400 i 450 donacions i els organitzadors esperen poder superar aquestes xifres.

Sánchez Villegas ha estat acompanyat a la trobada pel tècnic de promoció del Banc de Sang i Teixits, Albert Bobet, i pel president de l’Associació de Donants del Segrià, Damià Claveria.