La Paeria nomenarà Josep Gabarró nou coordinador tècnic de polítiques de promoció econòmica, empresarial i industrial

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i ha ocupat diversos càrrecs directius a la diputació de Lleida

Josep Gabarró, nou coordinador tècnic de polítiques de promoció econòmica. Foto: Cedida

El govern municipal portarà a l’aprovació del ple d’aquest divendres el nomenament de Josep Gabarró i Rivelles com a nou Coordinador tècnic de polítiques de promoció econòmica, empresarial i industrial de la Paeria, amb l’objectiu d’enfortir l’estructura municipal en aquest àmbit per generar oportunitats econòmiques per la ciutat.

Gabarró és nascut a Tarragona l’any 1969, però resideix a Lleida des de l’any 1995. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Actuari d’Assegurances per la Universitat de Barcelona. A més, compta amb una àmplia formació de màster i postgrau en els camps del Govern i l’Administració Electrònica, Dret Local, Comunicació Política, Tributació i Direcció General, entre altres.

La seva trajectòria professional s’ha centrat a la diputació de Lleida, on ha ocupat diversos càrrecs directius, com són els de Director del Departament de Serveis Tècnics (1995-2007), Coordinador del Grup de CiU (2008-2011), Cap de Planificació i Estratègia de la Presidència (2011-2015) i Director de Planificació i Cooperació Municipal (2015-2019). A més durant el 2019 ha estat també coordinador general de l’ens provincial.

A més, fou membre del Consell Social de la Universitat de Lleida en representació del Parlament de Catalunya des de 2011 a 2014 i representant del Consell Social al Consell de Govern de la UdL. Així mateix formà part del moviment veïnal de Lleida essent secretari, durant 10 anys, de l’Associació Veïnal Instituts-Sant Ignasi.