La Paeria incrementarà l’arbrat de 8 carrers als barris de La Bordeta i Magraners

Es plantaran un total de 56 exemplars de diferents espècies en 8 carrers d’aquests barris

0
289

L’Ajuntament de Lleida incrementarà l’arbrat de diversos carrers als barris de La Bordeta i Magraners, mitjançant la plantació d’un total de 56 arbres de diverses espècies, dins de l’estratègia de millorar el verd de la ciutat, que ha permès plantar prop de 9.000 unitats durant aquest mandat.

L’actuació dels serveis municipals de Jardineria, que està prevista dur-la a terme durant aquest mes, se centra en el barri de La Bordeta al carrer Hostal, on es plantaran 21 arbres, i al carrer Centre, on es col·locaran altres 18. En tots dos casos, l’espècie elegida és la freixa (Fraxinus Ornus).

Pel que fa a Magraners, es plantaran un total de 17 arbres, en petites actuacions, distribuïts per set carrers: Quatre Platanus Hispanica, al carrer Vila Rodona; altres quatre Hibiscus siryacus, al carrer Sant Ignasi; tres Quercus Ilex, al carrer Albi; dos Prunus cerasifera i un Catalpa Binonioides, al carrer Vendrell; dos exemplars més d’aquesta última espècie, al carrer Pepita Calvet, i un Acer Negundo, al carrer Font Nova. A més, està previst l’arranjament de la zona verda que hi ha a les escales del carrer Sant Pere Nolasc.

FER UN COMENTARI