La Paeria de Lleida reforça el manteniment als barris

Ara s’actua en punts com Cardenal Cisneros, el carrer Algerri dels Secà i la plaça Sant Jordi de la Bordeta

L’Ajuntament ha reforçat les actuacions de manteniment a la via pública que es duen a terme per tots els barris de la ciutat, gràcies a la incorporació de set noves persones procedents de plans d’ocupació a la plantilla de la Brigada Municipal, que habitualment compta amb 9 operaris. Es sumen també a l’actuació del Pla de manteniment, conservació i millora de voreres de la Brigada d’Acció Immediata (BAI), que actualment executa l’empresa B-Biosca.

Aquests pròxims dies, les brigades actuaran en carrers de tota la ciutat. Una de les actuacions de més abast, a càrrec de la BAI, és la renovació de la vorera de Cardenal Cisneros, a la Mariola, que també inclou la renovació de la canonada d’aigua potable i totes les escomeses. Les obres encara duraran almenys unes tres setmanes més.

Al barri del Secà de Sant Pere, la BAI treballa en la reparació del paviment al carrer Algerri i també s’actuarà a l’avinguda Llibertat. A la Bordeta s’hi faran reparacions de vorera i calçada de la plaça Sant Jordi, es farà un gual per l’escola bressol i es milloraran dos rebaixos de l’avinguda de les Garrigues. A més, també estan previstes reparacions de vorera a l’avinguda de l’Exèrcit i el Polígons dels Frares, així com actuacions per tapar sots a la calçada per tota la ciutat. Les altes temperatures faciliten aquestes actuacions amb aglomerat, com també la pintura de la senyalització horitzontal a carrers.

Pel que fa a la Brigada Municipal, aquests pròxims dies treballarà en la pintura de bancs al Passeig de Ronda i als carrers Vic i Enric Pubill; en diverses reparacions als carrers Arnald de Solsona, Jeroni Pujades i avinguda de Tortosa, a Pardinyes; a Enric Farreny, Periodista Trapa i Monestir de les Avellanes, a Ciutat Jardí; i als carrers Solsona, Pla d’Urgell i Hostal, a la Bordeta. També duran a terme accions de reposició de mobiliari per tota la ciutat, com el canvi de bancs a la plaça Les Valls.