La Paeria concedeix més de 70.000 euros en ajudes a famílies al gener

Corresponen majoritàriament al concepte d’habitatge, tal com s’ha exposat a la Comissió Informativa de les Polítiques de Drets i Serveis a les persones

0
154

L’Ajuntament de Lleida ha atorgat més de 70.000 euros en ajuts econòmics a famílies aquest mes de gener. La Comissió Informativa de les Polítiques de Drets i Serveis a les persones, per a la Política Cultura, de l’Educació, Esports i de la Participació ha donat compte del conjunt d’ajudes concedides, 123, a nuclis familiars de diferents barris de la ciutat i per diferents conceptes. L’habitatge és l’apartat al qual es destinen més diners, uns 25.000 euros, d’acord a les necessitats recollides en les propostes de l’Equip Bàsic d’Atenció Social Primària. En el concepte habitatge s’agrupen diferents motius: lloguer, equipament llar, subministraments, etc. La resta d’informes fan referència a l’assistència en alimentació i a activitats adreçades a la infància. 19 de les ajudes concedides són de l’àrea d’Inclusió Social, per un valor de 6.000 euros, també destinades principalment a habitatge.

La Comissió, que s’ha celebrat aquest dimecres a la seu de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones (al c/ Tallada), ha exposat els diferents expedients que han de passar per aprovació al Ple i a la Junta de Govern Local. Entre altres, hi ha les convocatòries dels Premis d’Assaig Josep Vallverdú i de Poesia Màrius Torres, o el Premi Batec; els convenis de col·laboració amb entitats esportives, socials o educatives, o els projectes presentats a convocatòries d’ajuts.

FER UN COMENTARI