La música surt al carrer a Lleida en l’estrena del Fem Banda

El concert inaugural a càrrec de la Banda Municipal de Lleida i l’ Orchestra di fiati città di Cisternino obre la setzena edició d’aquesta trobada internacional a la plaça Paeria

0
118
Circ Raluy Legacy 728×90

La plaça Paeria acull aquesta tarda el concert inaugural de la setzena edició del festival Fem Banda, el Festival Internacional de Bandes de Música que organitzen cada any l’Ajuntament de Lleida i la Banda Municipal de Lleida, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

El públic ha omplert la plaça Paeria per seguir el concert, que ha comptat amb un variat repertori a càrrec de la Banda Municipal de Lleida,dirigida per Amadeu Urrea, director del Festival, i l’ Orchestra di fiati città di Cisternino, provinent d’Itàlia, amb el mestre Donato Semeraro al capdavant.

Fem Banda es celebra enguany del 4 al 7 de juliol i portarà a la ciutat uns 500 músics. En la seva setzena edició, el certamen amplia el nombre d’agrupacions procedents de països estrangers, amb bandes procedents, a més d’Itàlia, de Colòmbia i Rússia. També reforça la presència de concerts en altres municipis de la província, com les Borges, la Granja d’Escarp, Alpicat, Serós, Vallfogona de Balaguer, Almacelles, Torres de Segre i Castelldans.

El concert inaugural ha comptat amb la presència de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, així com els regidors Ignasi Amor i Anna Campos.

FER UN COMENTARI