La Junta de l’EMD de Raimat es constitueix amb Ainhoa Casabón com a presidenta

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha remarcat la singularitat i la identitat de Raimat i ha apostat per treballar i atendre les necessitats dels seus veïns i veïnes per millorar la seva qualitat de vida i per al progrés de la societat lleidatana

0
172

La Junta de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat s’ha constituït aquest dimecres en l’acte presidit pel paer en cap Miquel Pueyo, en què ha quedat nomenada Ainhoa Casabón (Grup Iniciativa per Raimat) com a presidenta l’EMD. L’alcalde ha remarcat la singularitat i la identitat de Raimat i s’ha compromès a fer una major divulgació de la seva realitat i riquesa. Pueyo ha apostat per treballar i atendre les necessitats dels seus veïns i veïnes, en diferents àmbits com la seguretat, el transport, els camins, etc., per millorar la seva qualitat de vida i per al progrés conjunt de la societat lleidatana.

En el seu parlament, l’alcalde ha posat en valor l’excepcionalitat de Lleida, per la seva configuració geogràfica, amb especial atenció a l’Horta i a les seves dues EMD, Raimat i Sucs. I ha reiterat que a més dels vincles existents amb aquestes dues, ja siguin jurídics o històrics, aquests s’han de reforçar a través de les persones.

La presidenta de l’EMD ha assegurat que la prioritat és escoltar i ajudar els seus veïns i veïnes i que la junta assumeix el nou repte amb il·lusió i responsabilitat, per fer de Raimat un lloc “on sentir-se a gust i on les persones hi puguin desenvolupar el seu projecte de futur”. Entre altres, ha apuntat que incidiran en alguns projectes, com la millora del transport públic, els serveis i les infraestructures o garantir l’atenció de les necessitats bàsiques del veïnatge.

Casabón, qui repeteix en el càrrec –ja el va exercir en el mandat 2011-15-, ha rebut de mans de la presidenta sortint, Eva Horcajada, un ram de flors, amb el desig de seguir treballant per l’EMD.

La junta de l’EMD de Raimat està integrada per:

-Presidenta: Ainhoa Casabón (Grup Iniciativa per Raimat)

-Vocals: Antoni Blesa, Carla Molina, Ana Maria Molina i Sergio Muñoz (PSC – C x LL-CP), Belén Manchón i Daniel Ponte (ERC-AM), Marga Bernadó Tomas i Mercè Torm (JxCat –JUNTS), Félix Fernández (Cs) i Juan Alfonso Contreras (PP).

Constitució de la Junta de l’EMD de Raimat

El paer en cap ha destacat el valor democràtic de l’acte, donant-li la mateixa envergadura que al ple celebrat el dia 15 al Saló de Sessions de la Paeria.

La constitució de la junta ha començat amb la lectura de l’article de Llei Electoral per a la constitució de la Junta, a càrrec del Secretari General, qui també ha llegit les credencials emeses per la Junta Electoral de la Zona. L’alcalde ha pres el jurament del càrrec a la presidenta de l’EMD, Ainhoa Casabón, i el jurament o promesa del càrrec als vocals de la junta, declarant constituïda la junta. A continuació l’alcalde Pueyo ha imposat la insígnia de Lleida i de Raimat i de la vara de comandament a la presidenta, seguint amb la imposició de les insígnies de Lleida als vocals. Alhora, Casabón ha fet la imposició de les corresponents insígnies de Raimat.

Diversos regidors de la Paeria han assistit al Ple de constitució que ha tingut lloc al casal de Raimat, amb la presència dels veïns i veïnes de l’EMD.

FER UN COMENTARI