La gira de la Festa dels Súpers fa parada a Lleida amb un espectacle ple de música i valors

Les entrades gratuïtes per a l'esdeveniment familiar, exhaurides en menys d'una hora

Pla general dels dibuixos animats de l'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour al Pavelló Barris Nord de Lleida, el 10 de febrer de 2019

La gira de la Festa dels Súpers ha fet parada aquest diumenge al Pavelló Barris Nord de Lleida, on centenars de persones han assistit a un espectacle ple de música i aventures. Protagonitzat per la família del Super3, l’esdeveniment infantil s’ha centrat en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. Sorpreses i girs de guió han caracteritzat un xou que fa uns dies va veure exhaurir les seves entrades gratuïtes en menys d’una hora, tant pel torn de matí com pel de tarda. L’organització de la Festa ha demanat que no es reveli el final de l’espectacle per no aixafar la sorpresa als Súpers que el veuran per últim cop el 30 de març a Blanes.

Els protagonistes dels programes ‘Mic’, ‘Dinàmiks’ i ‘Rat Rank’, juntament amb els dibuixos animats del canal, han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la festa, que ha arrencat a les 11h del matí. Després, la música i les aventures de la Família del Super3 han omplert l’escenari fins al final d’un muntatge que s’ha repetit aquesta tarda a partir de les 17h.

L’edició d’avui, que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, és la tercera parada de la Festa dels Súpers On Tour, el nou format del popular esdeveniment familiar que aquest any recorre diversos punts de Catalunya. Després de fer parada a Barcelona, Tarragona i Lleida, ara són els Súpers de Blanes els que es preparen per veure l’última representació del xou, el 30 de març.