La Cuirassa atreu gairebé 1.800 visitants amb guia turístic des que va inaugurar-se

El barri jueu medieval de Lleida compleix el seu primer aniversari

Un total de 1.783 persones han realitzat la visita turística a la Cuirassa, els jardins del barri jueu medieval de Lleida, acompanyats de guia turística. Aquesta ruta promoguda per Turisme de Lleida, que acaba de complir el seu primer aniversari, esdevé una de les més atractives de programades des de l’ens de promoció municipal.

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha fet un balanç positiu del primer aniversari d’aquesta ruta turística que, “a més de recuperar una part del centre històric de la ciutat, ens permet conèixer d’una manera fantàstica part de la nostra història”, ha dit.

La visita guiada d’avui als Jardins de la Cuirassa ha posat fi a la temporada de visites nocturnes que Turisme de Lleida va programar pels mesos d’estiu. Aquestes es reprendran en horari matinal, a partir del 20 d’octubre, cada tercer diumenge de mes.

Els jardins de la Cuirassa, a l’antic call jueu, es van inaugurar la nit del 20 de setembre del 2018, en un acte que va voler ser una crida a la crida i la concòrdia entre cultures, ja que hi van participar representants de les religions jueva, musulmana i cristiana. Igual que l’any passat, l’efemèride també coincideix amb l’Obert del Centre Històric, el conjunt d’activitats que les entitats, institucions i organitzacions del barri antic realitzen per donar a conèixer i atansar la ciutadania fins al nucli històric de la ciutat.