La Crida per Lleida denuncia el “descontrol” de la Paeria sobre les seves concessions

L’agrupació alerta de la “manca de control” sobre els abocaments potencialment contaminants a la xarxa de clavegueram públic

El grup de La Crida per Lleida – CUP considera que l’Ajuntament de Lleida “no té control sobre els serveis públics privatitzats ni la voluntat política de dur-lo a terme”. Aquesta reclamació es planteja, diuen, per la “manca de control sobre els abocaments potencialment contaminants a la xarxa de clavegueram públic”. Des del grup municipal apunten que els informes perceptius que s’han de realitzar davant possibles incompliments s’han realitzat després que l’agrupació reclamés aquest documents.

Des de La Crida per Lleida expliquen que el nombre d’actuacions respecte dels abocaments totals “no s’ajusten a cap pla d’inspecció que la Paeria hauria d’haver realitzat”. En aquest sentit, afirmen també que han hagut de sol·licitar mes informació sobre cadascun dels informes al estar aquests incomplerts. Consideren que la Paeria “no exerceix tot el control que hauria sobre els serveis públics privatitzats”. Per aquesta raó, el grup municipal ha presentat avui una proposta de resolució amb l’exigència de “reforçar el personal que duu a terme el control sobre aquests serveis i que (el consistori) dugui a terme un pla de control dels abocaments”.