La Crida-CUP debat a la Mariola sobre alternatives per l’accés a l’habitatge

És el segon dels 10 debats de ciutat que ha programat la formació en sis mesos i en deu barris de Lleida

Imatge del centre cívic de la Mariola. Foto Cedida

La Crida per Lleida-CUP celebrarà demà dia 3 de novembre el segon dels 10 debats de ciutat que ha programat en sis mesos i en deu barris de Lleida. Sota el lema «Crida per l’habitatge i l’urbanisme. Eines per garantir-els drets» es vol parlar sobre l’urbanisme com a instrument per a la transformació social i mecanismes per garantir el dret a l’habitatge.

El debat es durà a terme al Centre Civic de la Mariola, al carrer Artur Mor 1, a les 12h, i comptarà amb un espai infantil paral·lel. Parlarà Adam Bonín, tècnic d’habitatge de l’ajuntament de Sabadell que exposarà l’experiència al capdavadant del govern municipal en matèria d’habitatge i urbanisme. També es comprarà amb persones que participen en projectes de Masoveria urbana, cohabitatge i plataformes diverses en defensa de l’habitatge a Lleida.

La formació espera un debat on de les aportacions ciutadanes, tant individuals com col·lectives, i juntament amb l’experiència transformadora de Crida per Sabadell, sorgeixi la base de les propostes de la Crida-CUP de cara a la candidatura de les municipals de l’any vinent.