La cantaora catalana Mayte Martín sedueix l’Auditori Municipal amb el seu “El Amor brujo”

La BSUM de Lleida ha acompanyat Martín en el concert, que porta el títol genèric d’una cèlebre obra de Falla

“El Amor brujo” de la cantaora catalana de flamenc Mayte Martín ha seduit el públic que aquesta tarda ha assistit a l’Auditori Municipal Enric Granados. La veu de Martín ha estat acompanyada de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida (BSUM Lleida), amb la direcció de José Miguel Micó, per interpretar “El Amor Brujo”, de Manuel de Falla. De fet, aquesta obra cèlebre és la que ha donat títol al concert, al qual ha assistit el paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Parra.

La primera part del concert ha anat a càrrec de la BSUM Lleida, sota la batuta d’Esteve Espinosa, que ha fet un recorregut per “clàssics espanyols”, amb peces de Manuel Morales, Ricardo Villa i Joaquín Turina, compositors reconeguts internacionalment. La BSUM Lleida, en la tradició de les grans formacions simfòniques, aporta el seu granet de sorra a la reivindicació d’aquesta estètica musical entre el públic. El programa ha inclòs: 1a part – “Pasdoble Las Arenas”, de Manuel Morales; “Gran fantasia espanyola”, de R.Villa, i “Danzas fantàsticas”, de J. Turina (Orgia). 2a part – “El Amor brujo”, de M. de Falla.

Mayte Martín presentarà a l’Auditori Municipal el seu últim disc “Tempo Rubato”, el 16 de maig de 2019, en el marc de la pròxima tempora.