La 10ª edició de la Festa del Vi de Lleida arriba abans d’hora amb quatre degustacions prèvies

Èxit de participació de les dues primeres accions per donar a conèixer els vins de Lleida

La desena edició de la Festa del Vi de Lleida s’ha presentat enguany amb l’aperitiu de quatre sessions de degustacions, per conèixer les diferents varietats i marques de la denominació costers del Segre, amb un èxit de participació.

Les places s’han exhaurit en les sessions d’aquesta setmana (el dijous ha estat dedicat als blancs i divendres, als negres), ja que es necessita fer la inscripció i retirar el tiquet prèviament, amb el pagament de dos euros.

Les degustacions continuaran els pròxims dijous i divendres d’aquesta setmana, a l’Oficina de Turisme de Lleida, a les 18h, com a preludi de la Festa del Vi de Lleida que enguany se celebrarà el 27 i 28 d’octubre, a la plaça de la Llotja. Les inscripcions per participar-hi poden fer-se a la mateixa Oficina de Turisme.

El programa de la Festa del Vi de Lleida inclou un dinar tertúlia sobre “Com es comuniquen els vins catalans”, el taller de cuina infantil “Prepara’t el sopar”, diferents tasts de vins de la DO Costers del Segre i visites al Castell de Gardeny i a la ruta “La Cobla dels Joglars”.

La zona de degustació de vins a la plaça de La Llotja obrirà dissabte 27 d’octubre de les 19 h fins a les dotze de la nit, i el diumenge, de les 11 h a les 15 h. Les diferents actuacions musicals aniran a càrrec de Dàmaris Gelabert i la seva banda, Ponent Roots i DJ2-Tucuman.