Jornada de cloenda de les Escoles Bressol Municipals

L’acte ha servit per presentar els projectes realitzats aquest curs a la xarxa de 18 EBM de la Paeria. A més, l’educadora Rosa Paixà ha fet una xerrada sobre el respecte a la llibertat de moviment dels infants

Les Escoles Bressol Municipals han celebrat aquest matí l’acte de final de curs 2018-2019, que ha tingut lloc a la sala Jaume Magre. Primer s’ha fet la conferència “Moviment lliure i activitat autònoma, una mirada respectuosa al desenvolupament dels infants” a càrrec de l’educadora Rosa Paixà. Després, s’han exposat alguns projectes realitzats aquest curs, com “L’hort a través d’activitats intergeneracionals”, “Projecte Panera”, “Explicació d’experiències de tutores de pràctiques a la UdL”, “Projecte sobre els avis” i “Llum, música i contes”.

La regidora Sandra Castro ha acompanyat les professionals de les llars d’infants en aquesta jornada i els ha agraït la tasca que fan dia a dia amb els menuts. Ha remarcat que és un treball molt vocacional i que és una gran oportunitat, alhora que un repte, contribuir en l’educació dels més petits.

En el mateix acte, s’ha acomiadat Carme Roma i Assumpció Orteu, que es jubilen i no seguiran el curs següent.

EBM

Les Escoles Bressol Municipals de Lleida són centres educatius públics que acullen nenes i nens del primer cicle d’educació infantil, amb l’objectiu principal de contribuir a la seva educació, en col·laboració amb les famílies, en un ambient acollidor que els facilita experimentar i crear, tot potenciant el desenvolupament integral dels infants.

Aquesta xarxa municipal l’integren els 18 centres següents: Albarés, Balàfia, Bordeta, Cappont, Centre Històric, Gargot, Grimm, La Mitjana, Llívia, Magraners, Parc de Gardeny, Pardinyes, Raimat, Rellotge, Ronda-La Mercè, Secà, Sucs i Vailet. A aquests, cal afegir l’escola de La Faldeta, que pertany a la Generalitat.