Inscripcions obertes per a la Rua del Carnaval 2018

Les persones, comparses i carrosses interessades a participar-hi poden presentar la seva sol·licitud fins al 2 de febrer

El departament de festes de la Paeria està treballant per enllestir els actes que formen part del programa d’actes del Carnaval 2018. Aquesta celebració compta amb un alt nivell de participació ciutadana, especialment en alguns esdeveniments, com la gran Rua, que és un dels actes més multitudinaris de la ciutat. Les persones, comparses o carrosses que estiguin interessades a participar en la Rua de Carnaval han de presentar la seva sol·licitud abans el 2 de febrer.

La Rua de Carnaval es farà el dissabte 10 de febrer, amb sortida a les 18 h i el següent recorregut: Camps Elisis, c/ Santa Cecília, Av. de les Garrigues, rambla de Ferran, Av. de les Garrigues i arribada al mateix punt de sortida, al c/ Santa Cecília.

El full d’inscripció es pot descarregar a la pàgina web http://cultura.paeria.cat/noticies/dema-al-vespre-no-falteu-a-la-reunio-preparatoria-del-carnaval-2018, on també s’hi poden consultar les normes que regeixen la Rua. En aquest full s’ha d’indicar les dades dels responsables de la carrossa o comparsa, així com de la carrossa i comparsa i portar-ho signat al departament de Festes de la Regidoria de Cultura (a l’avinguda de Blondel, núm. 62) o per correu electrònic, a festes@paeria.cat.

S’ha de subratllar que per participar en aquest tipus d’actes s’han de tenir en compte una sèrie de consideracions de cara a la desfilada, les característiques que han de tenir les carrosses o la documentació dels vehicles i els conductors, entre altres. El departament de Festes, amb la Guàrdia Urbana i Protecció Civil, han treballat una normativa que els participants han de respectar per garantir el bon funcionament de la festa.