Homenatge a la gent gran i a l’àvia centenària Mariana Rebull a Balàfia

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha acompanyat l’associació de veïns del barri en la visita als avis i les àvies per compartir la seva festa major

L’Associació de Veïns de Balàfia ha compartit la festa major amb els padrins i les padrines de les residències del barri per fer-los partícips de l’ambient festiu. La visita de les pubilles i els hereus i de la coral “Veus de Ponent” de l’AV també els permet gaudir de la festa

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha acompanyat el president de l’entitat veïnal, Toni Baró, en aquesta visita a la residència Caser, on s’ha aprofitat l’ocasió per celebrar el centenari de Mariana Rebull Escarceller. Pueyo ha destacat que “les ciutats les fan les persones” i ha agraït a la Mariana la seva contribució en aquests 100 anys a la continuïtat de la ciutat. Ha afegit que la història està feta per les persones i que un element que lliga tothom és la capacitat d’estimar-se i de tenir cura dels altres.

L’alcalde ha lliurat un ram de flors i un obsequi a l’homenatjada, que ha rebut la medalla de la Generalitat, de l’assistent social Estela Gómez, i una placa de la directora de la residència, Antònia Pubill.

Durant l’acte s’ha fet un recital de poemes a càrrec dels i les residents del centre, i una projecció de diapositives amb fotografies de la Mariana Rebull. Hi han assistit la tinent d’alcalde i regidora de Balàfia, Jordina Freixanet, i el regidor Jaume Sellés.

Actes de divendres de la Festa Major de Balàlia

Les activitats per als infants han estat les protagonistes de la festa major del barri. Al matí s’han fet cucanyes i a la tarda s’ha instal·lat a la baixada de l’IES Torrevicens el tobogan urbà aquàtic de més 100 metres de llargada. Els nens i les nenes ha carregat forces amb la xocolatada popular, al carrer Lérida-Colombia. A la nit, hi haurà revetlla popular i música de djs.