El barri de la Mariola podrà dir la seva en els Pressupostos Participatius

La pròxima reunió de Consells de Zona corresponents a la fase informativa del procés de Pressupostos Participatius es farà el dijous 4 de maig a la Bordeta

Les entitats d’aquesta zona de la ciutat participen aquesta tarda en la sessió informativa per conèixer el funcionament del procés participatiu, que permet la ciutadania decidir sobre obres i inversions a executar a la ciutat per un milió d’euros del pressupost municipal.

El procés de Pressupostos Participatius arriba a la Mariola per consultar als veïns i les veïnes d’aquest barri sobre obres i inversions a la ciutat per un milió d’euros del pressupost municipal. El tinent d’alcalde i regidor de la Mariola, Xavier Rodamilans; el tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, i la regidora delegada de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, participaran en la sessió informativa d’aquesta tarda per explicar a les entitats i els veïns assistents el funcionament del procés.

En aquestes reunions informatives, es donen detalls sobre com participar-hi, els terminis, com s’ha de fer la redacció dels projectes, qui i com es podrà votar, els mecanismes d’informació que s’han posat a disposició de la ciutadania, etc.

La pròxima reunió de Consells de Zona corresponents a la fase informativa del procés de Pressupostos Participatius es farà el dijous 4 de maig a la Bordeta.