Esport, cultura i patrimoni en la 6a edició de la Lleida Night Run

La cursa tindrà lloc el proper 20 de juliol a les 22h de la nit al Turó de la Seu Vella

0
447

L’Esport, la cultura i el patrimoni s’uneixen un any més a la Lleida Night Run 2018. La cursa ja ultima els preparatius perquè divendres dia 20 de juliol a les 22hores recorri el Turó de la Seu Vella, descobrint de nit i amb una il·luminació particulars els punts emblemàtics del Turó.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports de la Paeria, Montse Parra, ha presentat avui l’esdeveniment esportiu juntament amb les representants de GoGoGorunners Club Esportiu, Estefi Climent i Ester Tort.

La cursa nocturna d’enguany, que repeteix els 6,5 quilòmetres de circuit i 135 metres de desnivell positiu, començarà i acabarà a la plaça de la Sardana i, en les diverses voltes perimetrals que fa al Turó, passarà per escenaris diferents, com el parc de Santa Cecília o el claustre de la Seu, que estarà il·luminat.

Una de les novetats d’enguany és que la recaptació de la cursa anirà destinada al menjador Social Jericó del Centre Històric de Lleida. També es farà una recollida de sabatilles per donar al mateix centre.

L’organització recomana als participants portar frontals i, a més, enguany hi haurà polseres de llum LED. Entre els serveis previstos, hi ha la projecció dels resultats a la pantalla a la zona de meta, un punt intermedi de control, un punt d’aigua i d’esponges per refrescar al mig del recorregut, l’enviament d’un missatge SMS als participants amb el temps al punt de pas i arribada o el diploma als arribats amb temps de pas i arribada.Com l’any passat, hi haurà ambientació musical a càrrec del DJ Noc i s’afegirà el servei de barra i aperitius.

De moment, ja s’han inscrit a la cursa 250 corredors, un 32% dones i un 68% homes. El 57% dels inscrits són de Lleida ciutat i el 43% de fira de Lleida. Cal destacar inscripcions provinents d’Osca, Saragossa, Barcelona, Tarragona, Girona, Mallorca i Andorra, entre altres.

L’Ajuntament de Lleida dóna suport a aquesta prova esportiva, que compta amb el patrocini de Nuba, Lousiana, Punto Estrella i Barcelona LED Lleida. Es suma també la col·laboració d’Estrella Damm.

Per a més informació: http://www.lleidanightrun.com/. Es recomana accedir a la Seu Vella a peu perquè no s’hi podran aparcar els vehicles.

FER UN COMENTARI