Els tractors comencen a aterrar a la Fira de Sant Miquel de Lleida

L’àrea d’exposició albergarà dotze firmes d’aquest sector, que ocuparan uns 10.000 m2 i oferiran uns 150 tractors en total

Els primers tractors i màquines agrícoles comencen a arribar a la Fira Agrària de Sant Miquel i al saló internacional Eurofruit, certàmens que tindran lloc del 27 al 30 de setembre al recinte de Fira de Lleida. Enguany l’àrea d’exposició albergarà dotze firmes d’aquest sector, que ocuparan uns 10.000 m 2 i oferiran uns 150 tractors en total.

Cal recordar que la 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 33a edició d’Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) acolliran 325 expositors directes procedents de l’Estat espanyol, França, Portugal, Itàlia, Polònia i Guinea, repartits en una àrea bruta d’exposició de 64.000 m 2 .

Els sectors representants en ambdós esdeveniments són els tractors, la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els sindicats agraris, l’automoció, els serveis financers i les assegurances.