Els nens i nenes de Lleida gaudeixen un any més del Lleida Juga

L’activitat, que organitzen les Ludoteques Municipals als Camps Elisis, arriba a la seva onzena edició

0
314

Els Camps Elisis acullen, des de les 5 de la tarda i per onzè any consecutiu, una nova edició del Lleida Juga, l’esdeveniment més important de la ciutat entorn el joc, on la Xarxa Municipal de Ludoteques planteja tot una sèrie de propostes per a petits i grans a través de les quals aquests equipaments de l’Ajuntament de Lleida reivindiquen el joc com a element fonamental de gaudi, desenvolupament i creixement dels petits i dels que no ho són tant.

El Lleida Juga d’aquest any gira entorn l’eix Joc i Música és per això que aquests dos elements s’uneixen per oferir tot un plegat de propostes sensorials, sonores i d’experimentació musical amb què sorprendre els nostres infants.

La regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, ha visitat el recinte dels Camps Elisis on s’està desenvolupant l’activitat i ha saludat pares i educadors sobre aquesta activitat que aplega al voltant de 2.000 nens i nenes de la ciutat.

Els assistents a la festa poden gaudir de més de 8000 metres quadrats de jocs i propostes: espai nadó, de primera infància, jocs gegants, jocs d’habilitat, jocs d’aigua, jocs musicals, jocs de taula… així com de la presència de diverses cases comercials i escoles de música que mostren i presenten els seus jocs, joguines i/o activitats musicals.

Per tal de presentar les principals novetats en jocs de taula i jocs de construcció les editorials de jocs han cedit prèviament a les Ludoteques més de 100 jocs que han estat presentats al Lleida Juga i que passaran a formar part del fons lúdic dels equipaments municipals.

FER UN COMENTARI