Els infants de Lleida ja poden escriure les seves cartes telemàtiques als Reis d’Orient

La Paeria organitza el Concurs de Cartes Telemàtiques, col·laborant així amb Ses Majestats en la recollida de missatges

Els infants de la ciutat ja poden escriure les seves cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient, fent-los arribar els seus desitjos i missatges per aquestes dates festives. Les missives es poden enviar fins al 5 de de gener a través del Concurs de Cartes Telemàtiques, que un any més impulsa la Paeria, per facilitar l’enviament i la recollida de cartes i per fomentar l’ús de les tecnologies.

La ciutadania, de totes les edats, pot accedir i participar en el concurs des dels smartphones, tabletes, l’ordinador de casa, a l’escola, etc. L’adreça web per accedir al servei de cartes telemàtiques és www.lleida.org/cartanadal i també a través del web de Paeria.

El concurs premia els missatges més originals, emotius o solidaris. Els premis als quals es pot optar són 12 tablets Samsung Galaxy TabA, amb el suport de l’empresa SEMIC, ubicada al Parc Científic de Lleida. També col·labora amb la proposta la Fundació Ibercaja. El jurat del concurs està format per membres de la delegació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L’Ajuntament de Lleida va endegar aquest concurs l’any 1993. Des d’aleshores, el Servei Telemàtic Municipal rep una mitjana de 3.000 cartes anuals. Els centres educatius participen cada any i utilitzen aquesta eina municipal per introduir els infants en l’ús de les tecnologies aplicades, en aquest cas, a les festes tradicionals.