Els escolars aprenen a apreciar la fruita de Lleida a la Fira de Sant Miquel

0
363

Dos grups de 25 nens de l’Escola Francesco Tonucci de Lleida han participat aquest divendres al matí en els tallers pedagògics de gastronomia organitzats pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en el marc de la Fira de Sant Miquel i Eurofruit, per tal de promocionar el consum de fruita dolça entre els més petits.

Els tallers gastronòmics se centren en l’elaboració de cóc amb pera de Lleida i xocolata i van a càrrec de l’empresa d’activitats per a infants Petit Complet SL. A més de l’experiència culinària, en acabar el taller, els petits reben peces de fruita dolça de Lleida. En total, entre dijous i divendres han passat ja per l’espai de la Diputació 4 grups d’escolars de P5 i 2n de Primària.

La iniciativa “Aliments del territori i tu” està destinada a promocionar els productes agroalimentaris de proximitat durant el certamen, en un espai dedicat a la demostració d’aliments més emblemàtics de la demarcació.

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida va endegar la campanya “Aliments del territori i tu” amb la voluntat de fomentar el consum d’aliments de proximitat, de reconèixer la feina dels pagesos i productors i de contribuir a la riquesa de les terres lleidatanes i a la seva internacionalització.

La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 33a edició d’Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) van donar el tret de sortida el passat 27 de setembre al recinte firal lleidatà i duraran fins el 30 de setembre.qu

FER UN COMENTARI