‘Els colors del mar’, aquest diumenge a l’Auditori

Una suite musical que combina cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español, interpretades per Gemma Humet i per VEUS, el Cor Infantil Amics de la Unió

Aquest diumenge, a les 19.00 hores, arriba a l’Auditori Municipal Enric Granados ‘Els colors del mar’, una suite musical que combina cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español, interpretades per Gemma Humet i per VEUS, el Cor Infantil Amics de la Unió.

La suite fa un recorregut musical per diversos aspectes de la Mediterrània i per molts dels seus ritmes, colors i aromes. Un recorregut des de les emocions que fa reviure al públic les seves cultures, la seva història, els seus paisatges amb una proposta plena de força, energia i esperança.

Gemma Humet, Veu; Piti Español, textos i direcció d’escena; Eduard Iniesta, música; Veus – Cor Infantil Amics de la Unió; Antonio Sánchez, percussions ètniques; Robert Armengol, percussions clàssiques; Eduard Arribas, contrabaix; Laia Capdevila, Viola; Eduard Iniesta, baglamas, tzouras, bouzouki i guitarra; Josep Vila Jover, director.

El preu de l’entrada és de 13€ i la reduïda, 11€. Venda d’entrades a la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados.