Els Castellers de Lleida estrenen nova imatge

Es repetirà el duel vallenc a plaça Paeria per Sant Miquel

Coincidint amb la setmana de la primera actuació de la temporada a plaça Paeria, els Castellers de Lleida presenten una nova imatge corporativa per la Colla. Gràcies a la col·laboració amb l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, les castelleres i castellers van poder escollir la proposta realitzada per Jaume Visa, estudiant de l’escola, entre 13 propostes. El nou disseny complementarà la seva imatge tradicional, en aquells mitjans que el seu escut es fa de difícil aplicació.

Durant aquesta temporada la colla farà més de 22 actuacions, entre les quals cal destacar Diada de Sant Miquel on, com l’any passar, els Castellers de Lleida actuaran amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Capgrossos de Mataró. Continuen amb l’objectiu de situar la ciutat de Lleida en el centre del focus mediàtic del món casteller amb un dels pocs duels Vallencs que es veuran aquesta la temporada.

A part de la Diada de Sant Miquel, cal destacar les actuacions que farà al maig a Valls, amb Colla Vella, Xiquets de Reus i Xiquets de Tarragona, i a Andorra al mes de juliol amb Castellers d’Andorra i Capgrossos de Mataró.

Els de la camisa bordeus es plantegen com a objectiu superar els sostre de l’any passat i afrontar castells superiors al 4 de 8. Amb aquesta finalitat, l’entitat vol continuar potenciant el seu local social com eix vertebrador del teixit social que ha de permetre a la colla fer front a aquests reptes.