Els Castellers de Lleida celebren una encertada Diada anual a la plaça Paeria

Acompanyen a la colla bordeus els Castellers del Poble Sec i els Bordegassos de Vilanova

Els Castellers de Lleida ha celebrat aquest dissabte la XXIV Diada anual, coincidint amb el tram final de la temporada castellera. Una diada en què han participat com a colles convidades els Castellers del Poble Sec i els Bordegassos de Vilanova.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, i els tinents d’alcalde Montse Parra i Xavier Rodamilans han presenciat les actuacions de les colles castelleres, destacant la formació bordeus, que ha descarregat un 4 de 8 en la primera ronda; ha desmuntat la Td8, quan l’enxaneta i l’aixecador estaven a l’alçada dels dosos, en la segona, per finalitzar amb un 7d7, una torre de 7 i dos pilars de 5.

Els Bordegassos de Vilanova han descarregat un 5d7, un 4d7 i un 3 de 7, per acabar amb un pilar de 5. Els Castellers del Poble Sec han optat per un 3d7, un 4d6 i un 4d7, que han descarregat en el segon intent. Un pilar de 5 i dos de 4 han posat fi a la seva actuació.

El diumenge 11 de novembre, els Castellers de Lleida es desplaçaran fins a Mataró, convidats per la colla de la capital del Maresme, per participar en la diada dels Capgrossos. Aquesta serà la penúltima actuació de l’any pels de la camisa bordeus, que tancaran temporada l’altre dissabte, dia 17, amb el comiat a la plaça Paeria.