El termini per presentar treballs als XII Mila de Periodisme de Lleida acabarà el 31 de gener

El guardó premia els treballs periodístics, en 4 categories, que vetllen per fomentar les polítiques de promoció de la dona en tots els àmbit i la igualtat de gènere. Convoquen la Paeria i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida

El XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere tanca el termini per presentar-hi treballs el pròxim dijous, 31 de gener. El guardó, organitzat per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, premia els treballs periodístics que tracten sobre la promoció de les dones i la igualtat de gènere. Hi poden optar els treballs periodístics que difonguin experiències per a la igualtat de gènere, publicats en els mitjans de comunicació, en format paper o digitals, d’àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018.

El Premi Mila de Periodisme preveu quatre categories:

Premsa escrita: original de la publicació on apareix el reportatge, l’article o l’entrevista que opta al premi.

Audiovisual (ràdio, televisió, etc.): gravació del reportatge, de l’entrevista o de la informació que es presenta al premi.

Fotoperiodisme: original de la fotografia o sèrie de fotografies pertanyents a un mateix reportatge, que hauran d’anar acompanyades d’un peu explicatiu; les fotografies que formin part d’un mateix reportatge es consideraran com una sola candidatura al premi.

Mitjans digitals: reportatges difosos a través de mitjans de comunicació que publiquen periòdicament en format digital.

El Premi, convocat anualment, anima els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es realitza en defensa de la igualtat de gènere. El jurat valorarà la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica. El premi reconeix les persones i la seva feina i promocionarà els treballs que en resultin guanyadors. El Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida es regeix estrictament pels valors del periodisme.