El taller del Parc de la Mitjana anella 36 ocells de 14 espècies diferents en un matí

La Paeria organitza mensualment una sessió amb un anellador professional per descobrir què és aquesta activitat i observar de prop les espècies més comunes

El taller d’anellament d’ocells que s’ha fet aquest matí al parc de La Mitjana de Lleida ha permès anellar 36 exemplars de 14 espècies diferents, algunes tan atractives com el picot garser gros, blauets, teixidors i papamosques.

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, organitza aquestes sessions amb un anellador professional per descobrir què és aquesta activitat, l’anellament, i observar de prop les espècies més comunes de La Mitjana.

Recentment s’ha incorporat a aquest seguiment, els Aiguamolles de Rufea. Un cop al mes muntem una d’aquestes sessions. Si estàs interessat a descobrir què és l’anellament i observar de prop les espècies més comunes del parc de la Mitjana o de Rufea, pots participar en la propera sessió, que se celebrarà al setembre.

L’estació d’anellament de la Mitjana funciona durant els mesos de desembre, gener, febrer, maig, juny, juliol i agost; la de Rufea, durant les èpoques de migracions: setembre, octubre, novembre, març i abril.

El taller és gratuït i amb places limitades. Es pot fer la inscripció o demanar més informació al web o al telèfon (973 700 455). La pròxima acció d’anellament es farà al setembre.