El subdelegat del Govern visita les oficines de l’INSS a Lleida

La visita coincideix amb l’entrada en vigor avui mateix de l’ampliació del permís de paternitat de quatre a cinc setmanes

0
462

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest matí les oficines de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), situades al barri de Cappont, on ha estat rebut per la directora provincial, Núria Llovet.

Crespín i Llovet han recorregut les dependències de l’INSS visitant les diferents àrees de gestió de l’organisme que tramita, entre d’altres, les pensions, els subsidis de maternitat i paternitat, els subsidis per incapacitats temporals i permanents, les prestacions de jubilació o l’assistència sanitària a l’àmbit de la Unió Europea. La visita a l’INSS coincideix amb l’entrada en vigor avui mateix de l’ampliació del permís de paternitat que passa de quatre a cinc setmanes.

El subdelegat ha saludat tot el personal funcionari de l’INSS als quals ha felicitat “per la important feina que feu tant de gestió, com d’assessorament i atenció al públic per facilitar al màxim els tràmits al ciutadà”. José Crespín ha assenyalat, en aquest sentit, que “la feina invisible del conjunt d’empleats públics és justament el motor d’aquesta Administració i l’objectiu no és altre que garantir que els serveis públics de l’Estat a Lleida siguin més útils, més eficients i més propers al ciutadà.

Amb la visita d’avui a l’INSS; José Crespín continua amb la ronda de visites als diferents serveis de l’Administració General de l’Estat a Lleida (AGE) amb la finalitat de “conèixer l’equip d’empleats públics que treballen en els organismes estatals, les funcions i gestions que es duen a terme i atendre les possibles mancances o limitacions per poder aportar-hi solucions”.

FER UN COMENTARI