El perfum i l’univers de Shakespeare arriba aquest divendres Teatre de la Llotja amb “Rey Lear”

Aquest segon muntatge shakespearià d’Atalaya, Premi Nacional de Teatre 2008, ha obtingut sis Premis Lorca de Teatre Andalús

“Rey Lear” arriba aquest divendres, a les 21.00 hores, al Teatre de la Llotja en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Aquest segon muntatge shakespearià d’Atalaya, Premi Nacional de Teatre 2008, ha obtingut sis Premis Lorca de Teatre Andalús.

Segons la crítica, “Rey Lear” destil·la el perfum de l’autor i del seu univers. A “Rey Lear” no es pretén ubicar l’acció en cap època, ja que és un text universal, i passions i instints humans no han canviat en els darrers 4.000 anys.

Atalaya s’ha convertit en un referent inequívoc del teatre d’investigació de l’estat espanyol. Al llarg de 36 anys de trajectòria ha recorregut mig miler de ciutats de trenta-nou països dels sis continents i totes les províncies espanyoles, amb un estil propi basat en l’energia d’actors i actrius, tant a través del cos com de la veu, la lectura contemporània dels grans textos universals, la força expressionista de les imatges i el tractament poètic de l’espai, la música i els objectes.

Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja i l’Escorxador, a l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida. El preu és de 26€ la general i 22€, la reduïda.