El Concurs de Piano Ricard Viñes Kids and Youth lliura els premis als guanyadors de les tres categories

L’alcalde Miquel Pueyo agraeix el mecenatge de les empreses patrocinadores, per la seva aposta per l’àmbit de la cultura i, en especial, de la música

0
170

El Concurs de Piano Ricard Viñes Kids and Youth ha lliurat aquesta tarda els premis als guanyadors de la segona edició en un acte que ha estat presidit per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a l’Auditori Municipal Enric Granados.

Durant la seva intervenció, el paer en cap ha felicitat als guanyadors i alhora ha agraït especialment a les dues empreses patrocinadores del concurs, l’aposta que fan per la cultura amb el seu mecenatge. Miquel Pueyo ha recordat que les esponsoritzacions “són quelcom habitual en cercles esportius, però malauradament no ho són tant en l’àmbit de la cultura i, especialment, de la música”, per la qual cosa ha volgut posar en valor aquestes aportacions.

Ha estat llavors quan l’alcalde ha citat a IFR Group i GLS Prefabricats, i els seus responsables, Jaume Iglesias i Tomàs Llusera, respectivament, que eren presents a la sala. Pueyo també ha tingut paraules d’agraïment per la col·laboració de Carme Grassa i Paquita Cortada en l’organització del concurs.

El veredicte

En finalitzar la intervenció del paer en cap, el conductor de l’acte, que ha estat retransmès en streaming per Lleida TV, ha llegit el veredicte del jurat, els membres del qual, juntament amb els patrocinadors i l’alcalde, han fet el lliurament dels premis.

Els guanyadors de la III categoria, de fins a 17 anys, han estat per aquest ordre: Vladimir Acimovic, de Sèrvia; Mate Dömötör, d’Hongria, i Simonas Miknius, de Lituània.

En la II categoria, fins a 14 anys, els tres primers classificats han estat: Yehor Bakhmut, d’Ucraïna; en segon lloc, ex-aequo, Candela Elía Miravalles, de Barcelona, i Pol Domènech Planes, de Lleida, i també, compartint el tercer lloc, Alexander Kuzemko, d’Ucraïna, i Sarina Schmidt, d’Alemanya.

Pel que fa a la I categoria, de fins a 11 anys, els premiats han estat: Norah Wanton, de Granada, Alexis Péres Arrua, de Santa Eulàlia de Ronçana, i Oskar Poyda, de Rússia.

Igualment, s’han lliurat diplomes d’honor a:

-III categoria: Arturo Abellán Sánchez i Eugènia Sánchez Duran, ambdós de Múrcia.

-II categoria: María Luisa Alfonso Meseguer, d’Alacant; Ema Kuribayashi, del Japó, i Daniel Sánchez Pollo, de Madrid.

-I categoria: Sergei Kuzemko, d’Ucraïna, i Carla Ioana Ungureanu, de Romania.

Per acabar, els guanyadors del concurs han ofert una audició cadascú, que ha estat llargament ovacionada pels assistents, entre els quals eren presents les regidores Jordina Freixanet i Anna Campos, el regidor Ignasi Amor i el director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Antoni Balasch.

FER UN COMENTARI