Dos detinguts a Lleida per agredir a les seves parelles

Un estava donant puntades de peu a una noia en un portal d'un edifici i l'altre hauria agredit a la seva companya després d'una discussió

La comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida - Foto Miquel de Santiago

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir diumenge entre les sis i les set del matí dos homes per haver comès suposadament delictes de violència de gènere contra les seves parelles. El primer cas va ser en un portal d’un immoble de l’avinguda de Prat de la Riba quan una patrulla va observar un individu que estava donant puntades de peu a una persona que estava estesa al terra. Ràpidament els agents s’hi van apropar per aturar a l’home i tot seguit van comprovar que la jove tenia restes de sang en una mà i la van acompanyar al CUAP de la mateixa avinguda. L’altre cas va ser la parella que es va personar a la mateixa comissaria de la Urbana i la dona, molt nerviosa, va dir que havia discutit amb el seu company i que aquest després la va agredir.

La primera agressió va tenir lloc quan passaven pocs minuts de les sis del matí. El detingut és un home de 36 anys, veí de Lleida i de nacionalitat espanyola. En el cas de la parella que va anar directament a comissaria, ho van fer a les set del matí i la dona té 29 anys. El suposat agressor és un home de 22 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida.