Desviacions del trànsit aquest divendres amb motiu de la manifestació en defensa de la pagesia

Fotografia d'arxiu d'una tractorada a la ciutat de Lleida. LA CIUTAT.

El divendres al matí, dia 14 de febrer, està prevista a Lleida una manifestació en defensa de la pagesia a la capital del Segrià. A primera hora del matí els tractors de diversos pobles de la província de Lleida entraran en columna per diferents carreteres que enllacen les poblacions amb la capital.

Entre les 9.00 hores i les 14 hores està previst que hi hagi afectacions en el trànsit. Destaquen la impossibilitat de travessar el riu amb un vehicle pel Pont Vell, a partir de les 9, i del Pont de la Universitat, a partir de les 11, entre altres possibles afectacions durant el recorregut de la manifestació.

Les línies d’autobusos que haurien de circular per aquestes vies també modificaran el seu recorregut i es donarà sortida dels pàrquings de plaça Sant Joan i avinguda Madrid però no s’hi podrà accedir.

Un cop finalitzi la manifestació es donarà sortida amb preferència als tractors perquè hi hagi les mínimes incidències en el trànsit possibles.

Us deixem amb el tuit on s’informa d’una manera més detallada de les recomanacions que fa la guàrdia urbana en relació amb la mobilitat a la ciutat durant el matí de divendres.