Denuncien que les reformes als vestidors de les piscines de Sucs provoquen inundacions

El PDeCAT preguntarà sobre la qüestió a la comissió d'Urbanisme, ja que les obres que s'han enllestit recentment provoquen que els desaigües de les dutxes no absorveixin l'aigua, que inunda els vestidors i surt al carrer

El grup municipal del PDeCAT i Unió denuncia que les obres de reforma dels vestidors de les piscines de Sucs, que s’han enllestit fa un mes, provoquen inundacions dins dels vestidors i que l’aigua i el sabó fins i tot surten fins al carrer. Els desaigües dels nous plats de dutxa no absorveixen l’aigua dels usuaris, fet que causa aquest desbordament. El grup municipal preguntarà a la comissió de Polítiques de la Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat sobre l’execució d’aquestes obres i demanarà que es reparin els defectes de construcció que provoquen les inundacions.

La vocal de Sucs a proposta del PDeCAT Laura Berenguer explica que “és evident que l’obra que s’ha fet no ha quedat bé”. “No es veu enlloc en què s’han gastat els diners que hi havia pressupostats per aquesta reforma i, a més, ara hi ha unes inundacions que deixen clar que no s’han executat correctament els treballs a les dutxes”. Els responsables del bar-restaurant de les piscines, que assumeixen la neteja dels vestidors al final de la jornada, també es queixen d’una situació que els perjudica, ja que alguns usuaris poden pensar que les deficiències dels vestidors són responsabilitat seva.