Denuncien el mal estat de la zona de les antigues dependències militars del Turó de Gardeny

El grup municipal mostra a través d'un vídeo les escombraries i la brutícia acumulada a la zona i demana la seva neteja i el seu manteniment

0
252

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida ha denunciat el “preocupant” estat de degradació de la zona més propera a les dependències militars del Turó de Gardeny. Per mostrar l’estat en què es troba la zona, han gravat un vídeo que es pot veure a les seves xarxes socials i en al canal de YouTube de Ciutadans Lleida (https://youtu.be/xUaOKxabg2s). “Hem trobat xeringues, roba, bidons, plàstics, vidres, llaunes rovellades i una gran quantitat de residus que no només malmeten la zona boscosa, sinó que generen un perill per als usuaris del Turó de Gardeny”, ha exposat el regidor de Cs Lleida, José Luis Osorio. Per això, Osorio ha anunciat que presentarà una Proposta de Resolució a la pròxima Comissió Informativa de les Polítiques de Gestió, Promoció de la Ciutat i Sostenibilitat per demanar la neteja i el manteniment de la zona.

“Tant els representants veïnals de l’Associació de Veïns del Turó de Gardeny com de la Mariola que ens van acompanyar a visitar la zona, ens van traslladar la seva preocupació pel mal estat en què es troba i la seva situació d’abandonament”, ha explicat Osorio. “Per Ciutadans el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida és una aposta pel desenvolupament, la investigació, la formació i l’ocupació dels nostres joves, i per això ens preocupa tant la conservació del Parc com la del seu entorn”, ha afirmat.

FER UN COMENTARI