Crespín visita la Comissaria de la Policia Nacional a Lleida

El subdelegat del Govern a Lleida ha mantingut una reunió de treball amb el comissari i els comandaments del cos policial i ha visitat les dependències d’expedició del DNI i Passaport

0
662

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat avui les instal·lacions de la Comissaria provincial del Cos Nacional de Policia, situades al carrer L’Ensenyança de Lleida, on ha estat rebut pel Comissari Cap Provincial, Manuel Hernández.

Crespín, acompanyat pel Comissari i per altres comandaments del Cos a Lleida, ha mantingut una reunió de treball per conèixer de prop l’activitat de les diferents àrees i unitats de la Policia Nacional, així com els serveis que presta directament al ciutadà com ara l’expedició de DNI i Passaport.

Segons les dades facilitades per la Policia Nacional a Lleida,  l’oficina d’expedició de DNI i Passaport, situada al carrer L’Ensenyança de Lleida des del passat 17 de novembre, ha expedit en aquest primer semestre de l’any un total de 25.605 documents nacionals d’identitat, xifra que representa un increment del 4,59% respecte als 24.481 DNIs expedits en el primer semestre de 2017.

Pel que fa a passaports, en aquest primer semestre de 2018 se n’han expedit 8.991, un 4,04% més en relació als 8.642 passaports expedits en el mateix període de 2017.

En el cas de l’expedició de DNI, els mesos de més activitat acostumen a ser, segons les estadístiques, els mesos de juny i juliol, mentre que en el cas dels passaports, ho son els mesos entre juny i setembre.

Posteriorment, el subdelegat ha recorregut les dependències de la Policia Nacional i ha saludat a tota la plantilla d’agents del Cos als quals ha agraït “l’esforç del dia a dia”. Crespín ha volgut també transmetre a tots els agents del Cos “un missatge d’ànim per restituir la situació de normalitat i la imatge de professionalitat que sempre ha tingut la Policia Nacional”.

FER UN COMENTARI