Cap de setmana festiu i cultural al Centre Històric de Lleida amb la desena edició de l’Obert

La tinent d’alcalde Montse Pifarré destaca la forta implicació de fins a 63 entitats, institucions i empreses del barri antic per fer possible aquesta celebració

La presentació ha anat a càrrec dels tinents d'alcalde Montse Pifarré i Paco Cerdà

El Centre Històric de Lleida convida la ciutadania a atansar-se al barri i assaborir la seva essència en la desena edició de l’Obert que tindrà lloc aquest cap de setmana, entre els dies 20 i 22 de setembre. Actes culturals, festius i lúdics conformen un programa en el qual s’han implicat 63 entitats del nucli antic, entre associacions, empreses, equipaments culturals i institucions.

Els tinents d’alcalde Montse Pifarré i Paco Cerdà han presidit avui la presentació d’aquesta cita que actua com a preludi de les Festes de la Tardor i de la Fira de Sant Miquel que se celebren la pròxima setmana.

La regidora del barri, Montse Pifarré, ha remarcat que “és un esdeveniment que ja compleix deu anys, plenament consolidat, i tenim claríssim que per haver arribar fins aquí, a més del suport de l’Ajuntament, no es podria fer res sense la vostra participació”. “Sou fonamentals per la il·lusió i la feinada que hi poseu”, ha afirmat i ha destacat que enguany s’incorpora el carrer Cavallers, que acollirà un mercat d’artesans i permetrà enllaçar així millor les activitats de l’Obert amb la de l’Eix Comercial.

Pifarré també ha agraït als Armats de Lleida que hagin volgut commemorar el seu 75è aniversari desfilant també dissabte a la tarda a l’Obert, entre l’església de la Sang i la plaça del Dipòsit. “La corporació municipal aposta fort pel Centre Històric. És un repte molt important, però és una de les qüestions cabdals del mandat i per fer-ho cal recolzar totes les activitats que puguin fer-se al barri”, ha explicat i ha assenyalat que si la pluja impedís de fer algun acte dissabte, es mirarà de fer-lo diumenge.