El camp de futbol municipal de Balàfia canvia de nom per homenatjar Manuel Lorite

Un reconeixement a l’històric president de la UE Balàfia que quedarà plasmat amb el nou cartell que presidirà l'entrada al Complex Esportiu Municipal Manuel Lorite

El camp municipal de futbol de Balàfia canvia de nom per el de Complex Esportiu Municipal Manuel Lorite, homenatjant l’antic president de la UE Balàfia. Un reconeixement als més de 40 anys que Lorite va dedicar a promocionar el futbol a la ciutat, concretament al barri, i que va morir als 78 anys d’edat el passat 3 de novembre de 2017.

Diverses autoritats de l’Ajuntament de Lleida i familiars de l’expresident han assistit a l’acte de presentació del nou cartell situat a l’entrada del camp i que llueix el nom de Manuel Lorite, juntament amb l’escut del club que tants anys va presidir. Un dels seus fills, Rafa Lorite, ha agraït el reconeixement afirmant que el seu pare “estaria molt orgullós”, ja que “el futbol sempre ha sigut la seva passió i moltes hores de la seva vida les passava aquí”. Tot i així, aquest no ha estat l’únic reconeixement fet a Lorite, ja que l’any 2011 va rebre la medalla de la Paeria al mèrit esportiu i també tenia la insígnia d’or de la Federació Catalana de Futbol.