“Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol”, dissabte al Teatre Municipal de l’Escorxador

87

El proper dissabte, 15 de febrer, a les 18.00 hores, el Teatre Municipal de l’Escorxador acollirà l’obra “Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol”, de la companyia La pera llimonera, en el marc de la programació de La Temporada Lleida. Aquest espectacle familiar arriba a Lleidadesprés de guanyar el premi del públic al Millor Espectacle de la Mostra d’Igualada 2019 i el Premi Xarxa Alcover pel tractament que s’ha fet de la temàtica de la guerra i la immigració.

“Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol” és un espectacle de teatre familiar que explica la història de dos venedors que, refugiant-se d’una gran tempesta, han d’abandonar el seu arbre Baobab i han d’emprendre una nova aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

Una diversitat de bosses i sabates de diferents mides i colors són les que donen vida a les persones, que per sobreviure, estan a la recerca d’una nova llar. Aquesta obra és un homenatge a totes aquelles persones a qui la violència dels conflictes armats els ha obligat a deixar la seva terra.

Les entrades (10 € la general i 6 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

La pera llimonera

La pera llimonera compta amb quasi 25 anys de trajectòria, sempre treballant en obres de creació pròpia, amb la complicitat del vilanoví Toni Albà com a director dels seus projectes.

Porten des del 1993 creant espectacles per sorprendre al públic, tant nens i nenes, joves com adults, per la gran qualitat creativa i estètica.

Les seves creacions teatrals neixen de la realitat i es recreen des de la consciència, la diversitat i l’humor.

FER UN COMENTARI