Avancen les obres a l’antiga Hípica amb l’entubament de la séquia de Torres

L'espai estarà llest per acollir les Firetes a les pròximes Festes de Maig

0
279

Les obres d’adequació del recinte de l’Antigua Hípica avancen a bon ritme i ara ja es treballa en el soterrament i entubament del tram de 50 metres de la històrica séquia de Torres, en el punt on agafa l’aigua del Canal de Seròs. Fins ara, aquesta canalització transcorria a cel obert per la finca i el seu cobriment es considera necessari per garantir la seguretat del recinte.

L’adequació d’aquest espai permetrà que aculli activitats i activitats i esdeveniments de tipus lúdic, cultural i social a l’aire lliure, en especial les atraccions de fira de les festes majors. Les obres es van iniciar a finals de gener i tenen una durada prevista de tres mesos, de manera que està previst que s’hi puguin instal·lar les Firetes de cara a les pròximes Festes de Maig. En el futur, aquest recinte passarà a formar part de l’espai firal, dins del projecte Fira 2 que impulsa l’equip de govern.

Les obres previstes consisteixen en l’adequació de la finca mitjançant la seva pavimentació per al pas de vianants i vehicles i en la dotació dels serveis urbans necessaris, com connexió a les xarxes d’aigua potable, electricitat, sanejament i enllumenat públic. Es conserva l’arbrat existent i es preveu una zona per a estacionament de vehicles.

FER UN COMENTARI