Arrenquen una placa de l’1 d’octubre a Lleida

Aquest dissabte va quedar mig descollada quan la van intentar retirar operaris de l'empresa concessionària de la neteja per ordre de la Paeria

Una de les plaques que rebatejava l’espai de davant del CAP de Cappont de Lleida com a ‘plaça 1 d’octubre’ ha desaparegut, segons han informat en un tuit els Comitès de Defensa de la República (CDR). No se sap qui l’ha arrencada però és la mateixa placa que aquest dissabte va quedar mig descollada quan la van intentar retirar operaris de l’empresa concessionària de la neteja per ordre de la Paeria, que va argumentar que és el ple municipal el que decideix els noms dels espais de la ciutat. Ahir, però, els treballadors no van acabar de treure-la per les protestes dels veïns que s’hi van concentrar.
El cartell que ara ha desaparegut és un dels dos que el 4 de novembre van penjar una setantena de veïns del barri per rebatejar de manera simbòlica la plaça en record de les càrregues i els ferits que hi va haver en aquest lloc l’1-O. Fonts del CDR de Cappont asseguren que estan estudiant si demanen fer-ne una rèplica per tornar-lo a penjar al mateix lloc.