Actualització: Identificades les persones que han arrancat la pancarta “Llibertat Presos Polítics”

0
810
Imatge de la pancarta. Foto: Teleponent

Aquesta passada matinada han arrancat la pancarta “Llibertat Presos Polítics” que hi havia penjada del balcó de la Paeria de Lleida, donant suport als presos polítics. La Guàrdia Urbana ha identificat a tres persones del Barcelonès que ja haurien protagonitzat altres actes similars arreu del territori català.

Al voltant de les 3 de la matinada, l’agent encarregat de custodiar el Palau de la Paeria, ha vist com tres persones protagonitzaven aquest acte vandàlic, dues de les quals intentaven despenjar la pancarta amb una perxa i l’altra enregistrava l’acció amb el telèfon mòbil. Posteriorment, han estat retinguts fins que han arribat dues dotacions policials més que els han identificat. Els protagonistes s’han encarat amb els agents de la Guàrdia Urbana.

Des del Govern ja han anunciat que denunciaran els fets i que en els pròxims dies es procedirà a penjar-n’hi una de nova.

La penjada d’aquesta pancarta va ser una de les primeres decisions que va prendre el nou govern de l’Ajuntament de Lleida, encapçalat per Miquel Pueyo, després de l’aprovació del nou cartipàs municipal.

FER UN COMENTARI