Aproven per unanimitat augmentar les plantilles de l’Hospital Nadal Meroles de Lleida

El diputat Jorge Soler felicita als treballadors del centre “per la gran feina que realitzen, reconeguda tant pels professionals com pels usuaris”

Ciutadans ha aconseguit aprovar per unanimitat una Proposta de Resolució per augmentar les plantilles de l’Hospital Nadal Meroles de Lleida. “S’ha de realitzar un pla d’adequació de la dotació de les plantilles d’aquest centre sociosanitari, cal buscar solucions per millorar la pressió assistencial que pateixen els professionals sanitaris”, ha manifestat el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, durant la seva intervenció en la comissió de Salut. Soler ha denunciat que “en el torn de nit, hi ha infermeres que s’han d’encarregar del control de fins a 45 pacients” i que aquesta activitat s’està realitzant amb “tres auxiliars d’infermeria i dues infermeres per a tot l’hospital quan hi ha més de 115 pacients d’alta complexitat ingressats”.

“Donada la necessitat d’implementar millores i oferir solucions”, Soler ha agraït que la proposta del grup parlamentari de Cs s’hagi aprovat per unanimitat. “És necessari posar en valor el bon fer d’aquest centre i dels seus professionals, des del 2011 que l’hospital es troba en una situació de pressió assistencial complicada”, ha posat de manifest. Així, Soler ha felicitat als treballadors del centre “per la gran feina que realitzen, reconeguda tant pels professionals com pels usuaris”. “Tots els esforços possibles seran bons per contribuir a millorar la salut dels lleidatans”, ha assegurat. Per tal que es portin a terme aquestes adequacions, també s’ha aprovat realitzar un informe i presentar-lo a la comissió de Salut, en un termini màxim de sis mesos, on es detallin les mesures i solucions que s’han determinat prendre.