Albert Pla porta el seu ‘Miedo’ al Teatre de la Llotja

Aquest divendres, 9 de novembre, a les 21.00 hores, el polifacètic cantautor de Sabadell presenta els temors inherents a l’ésser humà a través d’un espectacle poètic i multimèdia

0
485

Albert Pla porta el seu espectacle ‘Miedo’ al Teatre de la Llotja aquest divendres, 9 de novembre, a les 21.00 hores. El polifacètic cantautor de Sabadell presenta els temors inherents a l’ésser humà al seu nou espectacle, un xou poètic i multimèdia que compta amb la col·laboració del productor i músic Raül Fernández, conegut com a Refree, i el duo artístic argentí Mondongo i Nueveojos en l’apartat visual.

Produït i estrenat a Buenos Aires, on l’han vist més de 120.000 espectadors, i després de passar per Madrid i el Festival Grec de Barcelona, arriba al Teatre de la Llotja Miedo, que s’ha convertit en un espectacle d’èxit de públic i crítica. La música, les cançons, els textos teatrals i les tecnologies d’avantguarda són el còctel que permetrà que l’espectador arribi a la catarsi.

En aquesta peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, es convida a fer un repàs carregat d’ironia pels temors humans quotidians com ara la por a un mateix o la por a la mort. Per a això, l’espectacle està molt marcat per la música i les cançons, que al costat dels textos teatrals i les tecnologies avantguardistes contribueixen a la creació d’un espectacle multimèdia de sorprenent bellesa poètica.

FER UN COMENTARI