L’Ajuntament de Lleida comença la redacció del Pla Director de la xarxa de clavegueram de Llívia

L’objectiu és conèixer l’estat de la xarxa, estudiar les deficiències i proposar les millores necessàries. La Paeria ha contactat amb els veïns i les veïnes per informar sobre el projecte

0
292

L’Ajuntament de Lleida ha encarregat a Aqualia la redacció del Pla Director de la xarxa de clavegueram de Llívia. L’empresa concessionària ha començat els treballs d’inspecció i ja ha fet un anàlisi inicial del sistema de clavegueram de Llívia. S’han instal·lat dues sondes de nivell en dos punts de la xarxa de clavegueram, s’ha inspeccionat l’estat de conservació de col·lectors amb càmera des de més de 30 pous de registre i s’han pres dades com profunditats, connectivitat entre pous, etc.

En els propers dies Aqualia inspeccionarà amb càmera robotitzada l’interior d’alguns trams de col·lectors i iniciarà la construcció del model hidràulic amb un programa de modelització i simulació de la xarxa.

El conjunt d’accions permetrà redactar el Pla Director de la xarxa de clavegueram d’aquest barri lleidatà. L’objectiu és conèixer-ne el disseny hidràulic, estudiar les deficiències i proposar millores per a què el comportament de la xarxa sigui el correcte. La Paeria ha contactat amb els veïns i les veïnes de Llívia per informar sobre el projecte i explicar en què consisteix l’actuació.

FER UN COMENTARI