700 joves d’instituts de Lleida assisteixen a l’obra “Pols”

Dins el projecte Món Solidari – Lleida ciutat solidària

Uns 700 joves d’instituts de la ciutat assistiran a la representació de l’obra “Pols”, dins el projecte Món Solidari – Lleida solidària, en relació al treball dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), de la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació. Aquesta obra és una de les accions que s’inclouen dins del projecte, en què ha col·laborat l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

Avui s’han fet dues representacions al Teatre Municipal de l’Escorxador, amb l’alumnat dels instituts Gili Gaya, Templers, Màrius Torres, Sant Jaume Les Heures i Joan Oró. El pròxim dimecres, 3 d’abril, es faran noves sessions per als alumnes de Lestonnac, Maria Rúbies, Torrevicens, Josep Lladonosa, Aspros i Escola Municipal de Jardineria.

A més, la ciutadania de Lleida podrà veure l’obra que també es farà el dimecres 3 d’abril a la tarda, a les 19.30 h, al mateix Teatre Municipal de l’Escorxador. Les invitacions es poden recollir a l’Aula de Teatre.

“Pols”

L’obra “Pols” narra l’experiència de 7 joves tancats en un espai indefinit. La incertesa de saber que és el que passa a l’exterior els porta a descobrir-se a ells mateixos i a trobar una manera de fugir cap a endavant. L’obra s’acompanya d’una guia didàctica amb diferents activitats per reflexionar entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Els centres educatius treballaran de forma transversal aquesta guia i el seu contingut.