Per poder obrir dilluns, aquest divendres han estat ultimant les mesures per seguir tots els protocols establerts pel govern espanyol. Així, explica Cruz, han fet separacions dins del restaurant i tenen els Equips de Protecció Individual necessaris per poder treballar amb seguretat.
També continuaran oferint servei de bufet lliure, però “assistit” ja que un dels treballadors serà l’encarregat de servir el menjar. Han posat mampares al bufet perquè el menjar estigui protegit i també a la caixa per protegir clients i treballadors.
Altres mesures de seguretat que han incorporat són un dispensador automàtic per les mans a l’entrada, perquè no calgui tocar-lo per accedir al producte, i també una estora amb gel bactericida a l’entrada per desinfectar el calçat. A més, s’ha senyalitzat tota la superfície per controlar les distàncies.
Cruz reconeix que estan “molt il·lusionats” per tornar a obrir. “Esperem que els nostres clients confiïn en nosaltres, facin poble i inverteixin en comerços locals”. Destaca que un dels seus “forts” és precisament la terrassa ja que té una capacitat de 100 persones. A partir de dilluns, si s’aprova l’entrada a la fase 1, en podrà acollir 50. Confien, així, que amb la terrassa, el bufet lliure i el menjar per endur que seguiran oferint, puguin tirar endavant.
Els Mossos d'Esquadra, la policia local i la Guàrdia Civil ha iniciat aquesta tarda un macrocontrol policial a diferents punts…
La consellera de Salut, Olga Pané i l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, han fet un pas endavant per reforçar els…
Dimecres a la nit, poc abans que el Reial Madrid s'enfrontés al Mallorca, el defensa Raúl Asencio va conèixer que…
Tres dels nou integrants de la missió de la Cambra de Tarragona que havien quedat atrapats en un hotel de…
La Guàrdia Urbana de Lleida ordenarà el trànsit aquest diumenge per minimitzar l’afectació durant la celebració de la Festa de…
El diputat i alcalde de Corbins, Jordi Verdú; el regidor d’Esports de Corbins, Jordi Camats; el representant territorial de l’Esport…
Esta web utiliza cookies.