Presa de possessió del nou vicesecretari municipal de Lleida, Antoni García Jiménez

Serà la primera persona a ocupar aquesta plaça, que s’acaba de crear per a reforçar l’estructura jurídica de la Paeria

El Saló del Retaule de l’Ajuntament de Lleida ha acollit aquest matí l’acte de presa de possessió d’Antoni García Jiménez com a nou vicesecretari municipal, un lloc de treball de nova creació i que forma part del col·lectiu de funcionaris de l’administració local amb habilitació nacional, que servirà per reforçar l’estructura jurídica i administrativa de la corporació.

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha presidit avui aquest acte i ha destacat el perfil “de gran competència professional i personal” de García, que fins ara ocupava el càrrec de secretari municipal a l’Ajuntament de Mollerussa. L’alcalde li ha agraït la confiança en la Paeria i ha destacat la importància que té per l’èxit d’un Ajuntament “la capacitat de treball, la il·lusió i la professionalitat de les persones que hi treballen”. Per la seva part, el nou vicesecretari ha destacat que arriba a la Paeria “amb la màxima il·lusió”.

Pueyo ha firmat l’acta de la comissió de serveis que permetrà al nou vicesecretari treballar a la Paeria i el secretari municipal, Jesús Gutiérrez ha actuat com a fedatari. L’acte ha comptat també amb la participació dels tinents d’alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet i dels regidors Begoña Iglesias, Ángeles Ribes i Xavi Palau.