Ros: “L’espai de diàleg que crearà Pedro Sánchez ajudarà en la resolució de la greu crisi institucional i social”

El President del PSC i Alcalde de Lleida valora l’arribada de Sánchez a la presidència del Govern espanyol com l'inici d'un nou procés de diàleg i demana la implicació de societat civil, entitats i partits polítics

L’alcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros, ha valorat l’arribada de Pedro Sánchez a la presidència del Govern espanyol com l’inici d’un “nou un espai de diàleg que ajudarà en la resolució de la greu crisi institucional i social que patim a Catalunya i també a la resta d’Espanya”. En aquest sentit, fa una crida a l’implicació de “tots i totes en la resolució de la situació actual, des de la societat civil, les entitats i els partits polítics; cal que ens impliquem tots amb aquest procés de diàleg”.

Segons Ros, “tradicionalment”, quan els socialistes han governat a Espanya “ens ha anat millor també a Catalunya”. El paer en cap ha manifestat la seva confiança en Pedro Sánchez en el seu nou càrrec de President del Govern espanyol tot afirmant que “trobarem aquests espais del diàleg i la solució d’aquesta greu crisi institucional que patim”.